A zase ta družstva!

26.09.2017 15:10

Už toho letos před náma moc není, a proto se dá říct, že družstva jsou takovou třešínkou na závěr. Škoda, že nemůžeme postavit nejsilnější sestavu v dospělých, ale můžeme si to vynahradit ve veteránech. Nebo snad ne?

Konec tlachání, pojďme ke faktům. Ze stálic týmu do družstev nemůžeme počítat s Ewkou, s Radkem Pavlíkem, s Milošem a v plné síle zřejmě ani s Mončou. V dospělých se tedy rodí nový A tým: Marci, Renča, Radek, Tomík a jeden dosud neznámý muž. Veteránský A tým pak má jasnější obrysy - Šárka, Leona, Ruda, Pavel, Jašík.
Stačí tedy obsadit pozici "jednoho dosud neznámého muže", mít v záloze náhradnici Monču, zajistit, že Leona ani Šárka neonemocní, stanovit pořadí úseků, poladit formu a hlavně: přihlásit se v našem přihláškovém systému.

Na závodní víkend, který začíná prakticky už v pátek 13., jsou objednané hotelové apartmány přímo v centru závodů. Takže teplo, sprcha, postýlka, vlastní vchod, výhled na cíl, kousek na párty - co víc si přát? Ubytování od pátku je zajištěno z důvodu, že sobotní start middlu je tradičně v 9:00. Na sobotní dojezd tedy málo komfortní.
Zatím máme bloknutých 20 míst, což zřejmě závodníky nenaplníme, takže si klidně s sebou vezměte nějakého partnera nebo dítě, pokud zapadne do kolektivu :-)

Nalákalo vás to? Nebo stále váháte? Není nad čím. Čekám na vaše přihlášky a energií sršící komentáře.

Jašík  

—————

Zpět