Aktuality pro novou sezónu

06.03.2012 10:23

V tichosti byly aktualizovány dokumenty jako např. soutěžní a klasifikační řád, prováděcí pokyny atd. na webu www.mtbo.cz
Několik zaznamenáníhodných změn by se našlo, tak doporučuju tyto dokumenty přečíst, ať pak někdo nebrble, že o něčem nevěděl. Neznalost zákona neomlouvá... :-)

Vypíchnu jen několik informací, které se určitě budou týkat některých z nás. Tak tedy, klíčové datum je 31.3.2012, do kdy je potřeba provést všechny věci spojené s registrací pro novou sezónu. Abychom měli nějaký čas na přípravu a realizaci, je v kalendáři uveden termín středa 21.3.2012, kdy se každý, kdo chce závodit a být klasifikován za náš klub, musí registrovat v přihláškovém systému. Pro nové členy a současně i pro stávající členy, kteří zatím nejsou evidováni v oddíle, je potřeba toto učinit v evidenčním systému. Ověřit, zda-li jste evidováni můžete zde.

Další změnou, důležitou zejména pro veterány, je rozdělení kategorie H40 na podkategorie A a B.

Poslední důležitou informací, kterou uvedu, je možnost zřeknutí se získané licence. Toto provádí každý závodník sám do 15.3.2012 na email  sk@mtbo.cz.  Předpokládám ale, že se to nikoho z nás týkat nebude. Naopak, pokud byste chtěli využít volná místa ve vyšších kategoriích po těchto slaboších, je možné tak učinit opět na email  sk@mtbo.cz . Nejpozději však týden před řádným termínem přihlášek pro závod, kde chcete jet vyšší kategorii. Tuto žádost je třeba dobře odůvodnit a opět se o ni stará každý závodník sám. Aktuální seznam získaných licencí je tady.

Pro rodiče nadějných bajkerů do 10 let je tu ještě okrajová informace, nejen že zajištění školky je pro pořadatele už povinné, ale taky, že se doporučuje uspořádání závodů pro malé i větší caparty i třeba bez mapy, jen po fáborkách. Vyhlašují se pak všichni :-)

Více čtěte v dokumentech mtbo.cz

Jašík

—————

Zpět