Konec jarní části MTBO sezóny a aktualizace podúčtů

12.07.2012 08:58

Hezkými závody v Doksech skončila jarní část MTBO sezóny. Žádné hodnocení ale nečekejte, raději trénujte na mistrovství na klasice a middlu, které bude u Zlína už na začátku září! Pro připomenutí těm, co mají strach opustit na víkend rodnou hroudu, upozorňuju, že další zářijové závody v Rakousku nejsou nijak daleko (asi 2,5 hodiny z Brna), takže jsou vcelku rozumně dostupné. Časově stejně jako teď Doksy.

Na polovinu října (fuj, to je ještě daleko) je plánovaná už standardní kombinace závodů završená mistrovstvím týmů. Když nám letos nevyšlo úplně ideálně mistrovství štafet, bylo by vhodné ukázat naše kvality zde. Říkám to proto, že k úspěchu potřebujeme 2 jezdící dámy... Zbytek si, vy konkrétní dvě dámy, domyslete :-)

Doplnil jsem taky aktuální stavy našich podúčtů. Pár jedinců se dostalo do záporných hodnot, tak to vbrzku napravte. Moje doporučení je: pokud plánujete závodit celou sezónu, dobijte si kredit dostatečně vysoko, ať nemusíte doplňovat po každém závodě pětistovku... 

A na závěr ještě dodám, že máme další oficiální přírůstek do oddílu. Nikdo se (zatím) nenarodil, ale klan Pethsů nasazuje na startovní lajnu Kubu. Takže už žádný Open Long, ale boje v H21C s ostatníma. 

Správný směr přeje předseda!

 

 


 

—————

Zpět