Pár poznámek před sezónou

04.04.2017 13:00

Přátelé,

najděte si chviličku při najíždění tisíců jarních kilometrů (všechny vás bedlivě sleduju...) na přečtení těchto několika předsezónních informací.

  • Registrace MTBO na rok 2017 byla uzavřena, odeslána a zaplacena. Nové registrace už akceptuju jen s vhodným úplatkem.
  • Zkontrolujte si stav vašich osobních kont. V případě záporného zůstatku doplňte neprodleně na klubový účet s variabilním symbolem rovnající se registračnímu číslu libovolnou částku, která vás dostane minimálně na nulu. Ti, co nebudou mít nabito a nemají dost dobrý důvod pro to, aby tomu tak bylo, budou nejdříve terčem posměchu na soustředění, potom na sociálních sítích a nakonec nebudou přihlašováni na závody.
  • Blíží se termín dodání dresů. Ještě ale není finálně potvrzen z Lawi. Jakmile tomu tak bude, dám vědět a současně strhnu příslušné částky z podúčtů. Předběžné náklady jsou zde. Nebojte se poslat peníze na podúčet už nyní. Jednak se tam neztratí a jednak byste mohli dopadnout jake v bodu výše. Navíc nedostanete ani rukávek, i když by byl seberůžovější :-D
  • Na soustředění jsme už s Rudou vypracovali tréninkový plán, který se vbrzku objeví na těchto stránkách. Nezapomeňte, že začínáme ve čtvrtek 13.4.2017 odpoledne!!!
  • Luboš, jako garant letošního soustředění, domluvil závodní stravování - snídaně, večeře. Během dneška tu umístím jídelníček s ceníkem a vaším úkolem bude, přihlásit se k odběru stravy. Není tedy třeba vozit z domu tuny řízků, soustřeďte se na jinou přípravu.
  • Už nějakou dobu funguje možnost přihlašování na všechny MTBO závody v této sezóně. Kdo má tedy splněny všechny povinnosti člena klubu a ví, kam chce jet, může se zvesela hlásit. 

 

To je tak asi zatím vše. Zůstaňte ale naladěni.

Jašík

—————

Zpět