Přihlášky na 5D Plzeň (aktualizováno)

08.05.2013 19:32

Jak jste asi zaregistrovali, právě byly spuštěny přihlášky a rezervace ubytování na 5D MTBO, které pořádají Plzeňácí va Sklárně (byli jsme tam na závodech už před dvěma lety).
Vzhledem k tomu, že nám, klubovým přihlašovatelům, to ani trochu neusnadnili svým vlastním přihláškovým systémem a rezervací ubytování (např. možnost rezervace jen celého pokoje), který je bez zaheslování přes stránky https://mtbo5days.eu, tak po zralé úvaze jsem rozhodl takto:

Každý zájemce z řad členů ABR se na 5D MTBO přihlašuje sám včetně rezervace ubytování na webu závodů https://mtbo5days.eu Nutnou podmínkou je současné přihlášení i v našem klubovém přihláškovém systému včetně informace o typu (nejlépe celkové ceně) ubytování. To proto, aby bylo možné spárovat požadavky jednotlivých členů s přehledem přihlášek na webu pořadatelů. Platbu NEPROVÁDĚJTE, proběhne za celý klub.

Nezapomeňte si důkladně přečíst rozpis, bo jsou různé ceny startovného na celé 5D a na jednotlivé etapy a taky startovné závisí na termínu přihlášky. Totéž platí pro ubytování, bo existuje spousta variant (počet lůžek, délka pobytu, vybavenost, možnost stanování nebo karavanování atd.) Zodpovědnost za správnost zadání nese sám přihlašující!

Vzhledem k tomu, že netuším, jak rychle se kapacity ubytování naplní (vždy to bývalo rychle), tak jsem aktuálně zablokoval 2 čtyřlůžkové pokoje bez sociálního zařízení od 2. do 7.7.2013. 2 místa jsou už pro mě a Šárku, ale zbytek je zatím volný. Pokud tedy má někdo zájem o 2 místa na 4-lůžkáči nebo celý čtyřlůžkáč, dejte mi vědět. 

Jašík

 

—————

Zpět