Přihlášky na závody do konce jarní sezóny

15.05.2012 10:00

V přihláškovém systému byly zadány všechny zbývyjící závody jarní sezóny MTBO. Tedy závody ČP v Jedovnici v půlce června a čtyřdenní akce v Doksech na začátku července. Sledujte termíny přihlášek v kalendáři!!!

Co se týče akce v Doksech, tak ta vyžaduje z vaší strany trochu více pozornosti. Jednak se jedou 4 individuální závody, ale jen 3 jsou počítané do žebříčku a druhak je tam mistrovství štafet.
V přihláškovém systému je tato akce rozdělena a můžete se hlásit buď na celé 4 denní nebo jen na ty 3 závody ČP (koho zajímá jen honění bodů a jinak se nechce unavovat). Samostatné přihláškové pole je na štafety. 

Pro přehled o závodech, vypsaných kategoriích a možnostech ubytování se koukněte do rozpisu, ať si nehlásíte kraviny :-) Navrhuju, že počty a kategorie štafet domluvíme teď v Hradci...
A teď to nejdůležitější: první nejlevnější termín přihlášek je už příští týden! Proto v našem systému je konec 1. termínu stanoven na středu 23.5.2012 ve 12:00 (poledne). Současně si nezapomeňte dobít finance na podúčtech, aby vše proběhlo hladce. Podůčty jsou neustále aktualizovány....

Jašík

—————

Zpět