Ubytování na prvních závodech v Hradci Králové

12.03.2019 12:49

Zdar děcka,

zjevně se začíná rozjiždět závodní bafuňařina. Dřív, než se stihnete registrovat na sezónu, můžete zareagovat na nabídku ubytování na první závody, které jsou v Hradci Králové 4.-5.5.2019.

Ruda předběžně bloknul 14 míst na 2 noci (od pátku do neděle) v penzionu, kde jsme byli loni o Velikonocích na soustředění. Jedná se o jeden 4-lůžkový apartmán a 2x dvoulůžák nadstandard v ceně 450 Kč za osobonoc. K tomu ještě 3x dvoulůžák standard v ceně 335 Kč za osobonoc (Ceny ale budou zřejmě přepočteny na celý pokoj, bez ohledu na to, kolik postelí bude obsazeno). Ubytko už od pátku je vhodné hlavně proto, že se v sobotu jedou 2 závody a start tak bude relativně brzo.

Tuto rezervaci musí Ruda potvrdit nebo zrušit do konce tohodle týdne. Hlaste se tedy přímo v přihláškovém systému a do poznámky napište, o jaký typ pokoje máte zájem. To vše do pátku 15.3.2019.

Závody se konají na Stříbrňáku, kde už jsme taky bydleli na soustřeďku před 3 lety a pořadatelé nabízejí ubytování v místě (chatky známe) za 600 Kč za dvě noci a postel (tedy tři kila za noc, ale lze objednat jen dvounoc pá-ne). Tady jsem v ORISu booknul 20 míst. Pro toto ubytování se není potřeba rozhodovat nyní, stačí až s regulérním termínem přihlášek (ten bude někdy kolem Velikonoc).

Takže shrnutí: chcete-li bydlet na závodech v HK tam jak loni na soustřeďku, přihlaste se do pátku. Pokud chcete v chatkách na místě nebo někde úplně jinde, nemusíte zatím dělat vůbec nic :-)

j

—————

Zpět