Valná hromada + informace o sezóně 2021

07.02.2021 18:26

Zdar všichni,

v sobotu 23.1.2021 proběhla Valná hromada klubu přes Google Meet. Kdo měl možnost a chtěl, tak se zúčastnil. Pro ostatní je k dispozici preznetace v sekci Dokumenty. Komentáře a diskuzi si ale musíte domyslet :-)

Důležité body, které byly představeny a diskutovány jsou zejména tyto:

  1. 18.-19. září 2021 pořádáme MČR MTBO (middle + long) ve spolupráci se Šumperákama na Vidnavě. Příprava předem i v termínu závodů je prakticky povinná pro všechny. Ředitelem závodu je Ruda.
  2. Lze očekávat, že od letoška budeme mít méně financí na činnost klubu. Každá smysluplná možnost, jak financovat naše úspěšné závodní aktivity, je vítána.
  3. Protože je stále smrtelné, abychom se nějak potkali na zimní dovolené (rozuměj u 4 koček), je tento podnik přesunutý na 18.-21.3.2021. Přihlášky jsou otevřeny úplně nově, takže, kdo má zájem, hlaste se v PRSY. Pokud ani v tomto termínu nebude legální možnost, aby kočky proběhly, budeme hledat další termín. Stay tuned. 
  4. Velikonoční soustředění bude zaměřeno na přípravu MČR na Vidnavě. Centrum soustředění je tedy v Černé Vodě v termínu 1.-5. dubna 2021. Přihlášky jsou spuštěny v PRSY. Až se k tomu dostanu, vytvořím nějaký objednávkový systém na stravu, tak už si můžete dopředu rozmýšlet, v jakém režimu byste jídlo chtěli.
    Pokud nebude možné, abychom byli ubytovaní, tak dojde k náhradnímu řešení. Např. základna v Bruntáli a párkrát dojezd na celý den na Vidnavu s návratem na základnu. Detaily budeme řešit, až situace nastane.

 

Tolik k aktuálním situace v klubu. Nezapomeňte trénovat, bo jedině silní přežijí!

Jašík, předseda

 

—————

Zpět