Vše nej do roku 2017

01.01.2017 19:48

Milí Bruntálci!

Přeju nám všem úspěšný rok 2017 na bojištích sportovních, v zázemí rodinném, stejně tak i v kariéře profesní

Hlavní cíle a závazky probereme na soustředění u 4 koček za necelé 3 týdny, ale abychom se tam potkali všichni, kdo se přihlásili, je třeba zkontrolovat stav Vašich osobních kont. Kdo uvidí zápornou hodnotu, převeďte něco na klubový účet po správným variabilním symbolem. Pokud chcete provést nějaké rodinné, partnerské nebo jiné tajemné přesuny financí mezi jednotlivými členskými podúčty, dejte mi vědět do emailu.

Aktuální stav zohledňuje všechny náklady i klubové příspěvky roku 2016, roční příspěvek člena na rok 2017 a náklady na zimní soustředění u 4 koček. Tím, by měly být pokryty veškeré náklady před jarní sezónou.

Výbor klubu rozhodl o úhradě nákladů na zimní soustředění takto: Z celkové částky 1 200 Kč na dospělého člena hradí klub 50%, tedy 600 Kč. Pro nečleny platí plná cena 1 200 Kč na ubytování od čtvrtečního odpoledne do nedělního rána. Jak jsem zmínil, členové mají částku odečtenou ze svých podúčtů, nečlenové pak uhradí náklady v hotovosti nejpozději v den nástupu finanční ředitelce klubu Šárce (po domluvě lze i jindy a jinak).
Kapacita ubytování je naplněna do maxima těmi, co se jednoznačně přihlásili, nelze tedy přijímat žádné další dohlášky (aktuální stav přihlášených je v přehledu)

Sníh bude jako vždycky, takže pokud by zrovna před Vaším domem nebylo dostatek toho bílého svinstva v den odjezdu, nemějte obavy. Vždycky jsme přece lyžovali :-)

Zdraví,

Jašík

—————

Zpět