Závodní sezóna se blíží, registrujte se!

02.02.2013 17:07

Ahoj,

s rokem 2013 došlo v orienťácké bafuňařině k zásadní změně. Tou je ORIS - jednotný systém pro evidenci klubů, registrace pro jednotlivé o-sporty, přihlášky pro všechny závody (OB, MTBO, LOB, Trail-O), stejně jako výsledkový servis. Kdo se na to ještě nekoukl, může tak učinit zde.

V příhodný čas bude mít přístup do tohoto sytému každý, kdo o to požádá vedoucího klubu. Zatím je potřeba vychytat správné nastavení.

Nicméně, abych vás nezatěžoval něčím, co není zatím aktuální, přicházím s tím, co aktuální je: Registrace a přestupy pro sekci OB.  Proto je v klubovém přihlašovacím systému umožněna registrace do pěšího OB. Termín vyhlášený svazem je stále stejný, tedy konec února. Abych ale nemusel 28.2. večer něco honit, interní termín je 20.2.2013 (bude uvedeno v kalendáři).

Prosím i ty, kteří loni byli registrováni v ABR a letos budou chtít přestupovat, případně nebudou chtít být registrováni vůbec, aby mi dali vědět na email. Šiřte tuto informaci i k těm, o kterých si myslíte, že se k nim tento vzkaz nedostane.

Sledujte průběžně tento náš klubový web (je možné nastavení odběru RSS nebo na facebooku olajkováním klubových stránek), s končící zimou budou přibývat novinky týkající se jak MTBO tak i OB.

Díky!

Jašík

—————

Zpět