Administrativní povinnosti

02.03.2011 16:29

Vzhledem k neúprosně se blížícímu jaru je potřeba začít bedlivěji číst aktuality a splnit pár administrativních povinností. Tou úplně první povinností je registrace pro sezónu 2011. Děje se tak v našem interním systému zde. Upozorňuju, že termín, který je daný svazem je v oddílovém systému o pár dnů posunutý dopředu kvůli tomu, že se o registrování někdo musí fyzicky postarat. Termín je uveden hned na několika místech. Tady: do neděle 27.3.2011. Pak taky v kalendáři akcí. Nebo taky přímo v přiháškách. Pro největší zapomětlivce je taky na úvodní stránce nastaveno odpočítávání :-)

Jak už se stalo skoro zvykem, první závody jsou v Maďarsku v půlce dubna. Termín přihlášek je tedy dost brzo. Dřív než registrace... Pokud ti, co pojedou budou chtít i ubytování, pak je termín ještě dřív - tuším do 11.3.2011.

A třetí termín, který sice zatím nehoří, ale lehce doutná je Velikonoční soustředění. Ještě není jisté kde to bude, kdo všechno pojede, ale určo bude. Doporučuju teda hlásit sebe, manželky, děti, milenky, milence - náboru se meze nekladou!

Asi jste to už zaregistrovali, ale došlo k několik změnám v oficiálních dokumentech MTBO. Přesto doporučuju k přečtení článek na stránkách mtbo.cz před tím, než se začnete registrovat, hlásit na jednotlivé závody atd.

—————

Zpět