Aktuality na závěr sezóny

11.09.2013 10:15

Ostré závodění se letos už chýlí ke konci, přesto nás čeká ještě pár společných akcí. Některé už jsou profláknuté, tak je jen připomenu, jiné jsou nové a těm je třeba věnovat vaši zvýšenou pozornost. Pojďme na to chronologicky:

1. V prostoru našeho jarního MTBO soustředění na sněhu v Šaštíně pořádají slovenští bratři 28. a 29. září svoje Majstrostvá SR vo šprintě a VVKS neboli free orderu. Centrum je dokonce přímo na stejné chatě, jako jsme bydleli o Velikonocích. Komu se tedy chce využít znalosti terénu a stát se Medzinárodným majstrem SR nebo se chce jet před posledními závody Českého poháru jen projet na mapě, má možnost. Přidal jsem tento závod do našeho přihláškového systému a budeme se tak hlásit hromadně. Ubytování si ale zajišťuje každý sám. Více informací na webu závodů. (Kdo bude mít štěstí na náhodně zvolený obrázek v hlavičce webu, uvidí, jak jsme známý klub :-) Případně si dejte párkrát refresh stránky.

2. Poslední pohárové závody sezóny a mistrovství ČR družstev se jede v Kladně. O tom už jsem se zmiňoval dříve. Jen připomenu, že holky máme 4 a do dvou družstev potřebujeme 4. Z toho plyne, že žádná omluva z neúčasti se nepřijímá!!! Pánové se ale mohou ještě rozřazovat do A a B týmu, případně do zálohy.

3. Po skončení sezóny je třeba udělat pár bafuňářských činností, které zvládneme v průběhu jednoho večera v sobotu 26.10. na Valné hromadě klubu na Farmě v Kočově. Pozvánka na tuto akci je  zde. Jen připomínám, že letos je VH volební a je třeba zvolit opět 3-členný výkonný výbor klubu. Kandidáti, nezapomeňte se přihlásit na začátku schůze.
 Aby to ale nebylo suché schůzování, po vyslechnutí příspěvků, schválení potřebného a prodiskutování "různého" bude turnaj v bowlingu. Koule s sebou :-)
Z důvodu zamluvení vhodného počtu míst u stolu vás prosím o přihlášení se přes přihláškoý systém.

4. Aby bylo na konec úspěšného roku vše jasné, zejména tedy kdo z nás je opravdu nejlepší, proběhne klubový MTBO přebor. Skutečný závod na skutečné mapě. Hromadný start, rychlá kola, smyky, narážení, prudké výjezdy, nebezpečné sjezdy... 
Start je plánován na neděli 27.10.2013 v 10:00 na parkovišti u Osramu. Víc není třeba znát, jen to, že na konci října může být počasí všelijaké, obzvláště v Bruntále, a proto platí, že se závodí za jakýchkoli povětrnostních podmínek. Jen je třeba tomu přizpůsobit pláště :-)
Z důvodu připravení vhodného počtu map vás prosím o přihlášení se přes přihláškový systém.

Pro dva poslední body platí, že hosté z řad nových zájemců o členství v A-teamu Bruntál nebo blízkých rodinných příslušníků jsou vítáni. Napište mi ale jejich počty ve vaší přihlášce. 
Pro oblasťákové masturbátory dodávám, že ani 26.10 ani 27.10. není v Hanácké oblasti žádný oblastní žebříček. Ten je až v pondělí 28.10., kdy je státní svátek.

Doufám, že se uvidíme v hojném počtu!

j

 

—————

Zpět