Další část sezóny před náma

15.05.2010 20:08

Odeslal jsem přihlášku na závody do Polska a i dohlásil jsem i Lukáše, přestože se přihlásil po termínu. Má štěstí, že jsem neplánovaně dojel domů a přihlášku odeslal. Upozorňuju, že závody v Polsku bude potřeba zaplatit na místě a já ani Šárka tam nejedem...!

Sledujte, kurňa, termíny přihlášek v našem kalendáři (ne u pořadatele) a hlaste se včas. Když to zvládne Mira, dokáže to každý! Je to vždycky trochu dřív než pořadatelský termín, protože vím, kdy budu mít čas to odeslat.

Ještě nejsou vydané rozpisy na poslední jarní závody v Hamru a Koutech na Vysočině, tak až budou, objeví se tu i možnost přihlášení.

Abych splnil zpravodajskou povinnost, tak máme za sebou první 4 závody ČP. Výsledky jsou na webu mtbo.cz. Dosavadní výsledky dávají velkou šanci na obhajobu titulu ve štafetách mužů a taky, že bysme mohli postavit silné béčko!

 

P.S. Dnes byl před Fryštákem pravděpodobně spatřen Matěj téměř na čele pelotonu Mamut tour 2010. Pokud mu to vydrželo až do cíle, ztrácí pomalu, a jistě svůj pověstný tragédismus. Škoda... :-)

 

 

—————

Zpět