Informační balíček únor

19.02.2018 15:49

Zdarec!

Máme za sebou první kolo přihlášek na Velikonoční soustředění. Jak psal Ruda v diskuzi, prakticky je vše domluveno, a kdo se nestihl přihlásit, ať nezoufá a přihlásí se už sám na kontakt v Rudově diskuzním příspěvku. Prosím ale tyto opozdilce, aby se přihlásili v klubovém systému taky, abych měl přehled, kdo pojede. Dík.

Skončily také registrace do pěšího OB. Moc pěšáků nemáme, ale kdyby se ještě někdo chtěl registroval, tak ať to štandopéde v našem systému udělá. Mám takový dojem, že se chtěl registrovat Rudík...

No a poslední informace v tomto bloku je žádost o kontrolu stavu na Vašich podúčtech. Už pár týdnů je tam zohledněna i částka za soustředění u 4 koček, takže náklady jsou maximálně aktuální. Kontrola stavu se týká nejen aktivních závodníků, ale i dočasně neaktivních, působících v zahraničních klubech, roztleskávaček a maskotů. Pokud požadujete nějaké přesuny financí mezi rodinnými příslušníky, stačí mi to napsat do emailu. Jinak pošlete love na klubový účet s registračkou jako variabilním symbolem - ale to už všichni znáte :-)

Pěkné finále zimy přeje

Jašík

—————

Zpět