Jaro začíná, probouzejte se taky!

11.02.2020 12:54

Zdar všichni.

Tak, první společnou akcičku už máme za sebou, včetně skutečného sportování, soutěží v suchém orienťáku, výletování i bafuňaření. Sezóna tedy může začít.

Přihláškový systém už je nějakou dobu naplněný všemi známými akcemi, je tedy řada na vás, členech, abyste začali projevovat aktivitu a přihlašovali, kam je potřeba.

Co tedy aktuálně hoří nebo je potřeba vbrzku pořešit:

- registrace OB. Do konce tohoto týdne je deadline pro ty, co chtějí běhat i pěší OB za ABR. Jen připomínám, že pokud někdo běhal OB loni za jiný klub, musí původní klub požádat o přestup.

- Velikonoční soustředění. Jako každý rok, se nikdo moc nemá k tomu, aby tuto akci koučoval (ubytování, mapy, tréninky). Shrnu, že finální diskuze dospěla prakticky ke dvěma možnostem - Zvůle nebo Brněnsko. Vzhledem k tomu, že ve Zvůli ubývají lesy rychlostí, kterou každý domorodý Bruntálec zná až příliš dobře, směřujeme soustředění na sever/severovýchod Brna. Role organizátora se ujal opět Pavel. Vbrzku začne publikovat informace, ale už nyní je třeba se hlásit v přihláškovém systému, aby bylo zřejmé, na jaký počet lidí je soustředění potřeba dimenzovat. 

- stav osobních kont. Z pracovních důvodů jsem se ještě nedostal k zadání nákladů na dovču u Koček, ale zvládnu to do konce tohodle týdne. Přesto se sami nyní koukněte, jak na tom jste a simplicitní matematickou aproximací a extrapolací zkalkulujte desirabilitu korekce disponibilního kreditu. 

Na závěr článku a na začátek roku připomínám, že pro komunikaci používáme dva primární kanály - tento web s možností diskuzního fóra nebo facebookovou stránku klubu. Pro rychlou výměnu informací doporučuju, byste byli členy Whatsappové skupiny ABR, pokud na to máte koule. Pokud je nemáte, lehce zmeškáte klíčové informace. Ty se totiž nezískají v bruntálské pivnici, jak by se leckdo mohl domnívat :-D

Sportu zdar a MTBO zvlášť!

Jašík 

—————

Zpět