Konec roku je čas bilancování?

26.12.2017 15:43

Není! Bilancování je pohled zpátky a je pouze ty, co vzpomínají na nějaký jeden úspěšný závod nebo pro slabochy bez vize. A to my co? To my nejsme!  

Zatímco jedni pilují Sitonenův krok a vytváří zásobu krvinek, další točí kiláky na kole, lyžují na rozbředlém firnu nebo běhají v bahenních lázních, jiní prostě nabírají sílu důsledným odpočinkem. A že bude na co být připraveni.

Termínovka MTBO závodů v roce 2018 je téměř kompletní na webu MTBO.cz, důležité společenské akce jsou naplánovány a ty brzké jsou již i publikovány. Takže nezapomeňte alespoň vytunit outfit na soustředění ke 4 kočkám, když už nebude moc nalyžováno předem. A hlavně: sníh bude! Díky Ewčiným povinnostem se uvolnilo jedno místo na toto první společné sportování v novém roce. Monča, jako náhradnice se zatím nijak konkrétně nevyjádřila, tak otevírám 2. kolo přihlášek na toto jedno místo. Pište mi svůj jednoznačný požadavek do emailu do 31.12.2017. První jede...
Na soustředění proběhne také každoroční Valná hromada klubu. Zde je ofiko pozvánka

Placekchtiví jedinci mají jistě rudou barvou zaznamenáno v kalendáři období od 27.6. do 1.7.2018, kdy se v Maďarsku koná Mistrovství světa veteránů. Pro aktivní vetoše tedy tréninkový plán vyvrcholí touto akcí.

A co na to Večeřovi? 

 

A jen tak na okraj přeju všem členům a příznivcům bruntálského A-teamu klidný a úspěšný rok 2018. Nechť se vám splní všechny tužby :-D

Jašík, předseda

—————

Zpět