Konec závodní sezóny...

11.09.2017 13:10

... už je skoro tu. Už jen dva večírky nás dělí od konce letošního závodění. Ještě než tu poladíme poslední závody, ubytování a sestavy, zapište si do svých kalendářů termín 25.-26.11.2017. Šárka pro nás zorganizovala ukončení sezóny v lehce kulturním duchu - ve sklípku v Kobylí. Košt vín s výkladem, housličky, békačka, nezávazná konverzace atd. :-) Ubytování je zajištěno v místě, takže si můžete vychutnat vše, co jih Moravy nabízí, až do dna.

Modré hory, jak se říká oblasti od Kobylí po Velké Pavlovice, nabízejí i příjemné kolování podél říčky Trkmanky nebo více do kopců mezi vinohrady a na mnohé zdejší rozhledny. Pro nadšence se nabízí výlet až k Pálavě. Sportovní vyžití tedy v sobotu zpříjemní den a v neděli umožní tělu návrat do funkčního stavu. A že už bude chladno a vlhko? Však nejsme z cukre, ne?

Přihlášky už jsou otevřené, místa je tak do 20 lidí, takže neváhejte a hlaste se. Rodinní příslušníci (obzvláště sestry, dcery, vnučky či zachovalé matky :-)  - nečlenové se pak mohou přihlásit v případě volných míst. 

   

—————

Zpět