Krátká zpráva ze schůze výboru klubu

09.02.2012 19:05


Na začátku února se sešel už podruhé výkonný výbor ABR, tentokrát na svém výjezdním zasedání v Ramsau, aby probral a rozhodl o aktuálnách tématech.

Z těch klíčových pro blízké období uvádím následující fakta a kurzívou pak komentář:

 

  1. Výbor schválil aktuální verzi plánu pořádání závodů MTBO v roce 2013 v lokalitě Drahanská Vysočina, Suchý. 
    Výborem navržený pořadatelský tým bude v brzké době kontaktován...
  2. Výbor schválil Velikonoční soustředění v lokalitě Drahanská Vysočina, Suchý s ubytováním v penzionu Athéna. Pobyt si hradí každý v plné výši, formu stravování lze zvolit. 
    Informace už dodal Matěj do diskuze, tak jen připomenu web https://www.athenasuchy.cz/4/, kde vidíte v ceníku ceny včetně plné penze 430,-/noc. V přihláškovém systému už je toto soustředení založeno, tak se hlaste okamžitě, ať se ví předběžné počty. Formu stravování napiště do poznámky. Další informace pak budou následovat...
  3. Výbor schválil dodavatele dresů – firma Lawi. Dresy si hradí každý v plné výši; dle aktuální finanční situace může být rozhodnuto jinak. Pořízení proběhne sponzorsky přes firmu NOVO tak, aby bylo možné využít odpočtu DPH a snížit náklady pro členy klubu o 20%.
    Maximum informací už zmínil Matěj v samostatném článku. Předpokládám, že kdo opravdu chce doplnit svou šatnu o skvělé nové kousky, už se Matějovi ozval. Jinak také připomínám, že v našich oddílových dokumentech máme uvedeno, že je morální povinností nosit klubové oblečky :-)


    Jašík

 

 

 

—————

Zpět