Krátké zhodnocení podzimní sezóny

17.10.2011 15:22

S malým odstupem je tu krátké zhodnocení podzimní sezóny. Ta měla na pořadu 6 individuálních a jeden týmový závod. Současně 3 závody byly i Mistrovstvím ČR.

Mistrovství na klasice se jelo v nádherném vysočinském lese a middle pak o fous vedle nedaleko Lipnice nad Sázavou, mezi malebnými lomy a v kamenitých pěšinách. Z výsledků vypíchnu jen mistrovské kategorie: Monika - 15. místo v babách. A pánové se poskládali takto: Jašík - 12., Radek - 16. a Matěj - 28. místo.

Pohárové závody se ještě jely v Německu, kousek za hranicema, nedaleko Šluknova a nakonec na začátku října ve Slatiňanech. Všechno to byly závody vskutku povedené a výsledkově pro náš tým zajímavé a mnohonadějíslobující. Zejména pak pro poslední závod sezóny - Mistrovství ČR društev. Hůř než loni jsme dopadnout nemohli, tak jsme dopadli alespoň stejně :-) Technická závada na stroji, který stejně asi půjde do muzea nebo do šrotu, způsobila, že ani letos jsme nemohli bojovat o nejcennější kovy. Zběžnou kontrolou výsledků jsme na to ale měli. Takže s optimismem se musíme nachystat na rok příští!!!

S posledními závody byl publikován i konečný žebříček Českého poháru MTBO 2011. Tady jsou úspěchy A-team NOVO Bruntál:
DE: 20. místo - Monika
HE: 11. místo - Jašík
      12. místo - Matěj
      13. místo - Radek
      43. místo - Tomíno 

D21A: 34. místo - Leona
D21B: 71. místo - Šárka

H14: 5. místo - Tomík
H21B: 52. místo - Miloš
H21C: 20. místo - opět Miloš (ten je dobreeej, že zvládá dvě kategorie!)
         32. místo - Vašek
         36. místo - Mira
         71. místo - Sob
         82. místo - Břeťa 

H40: 24. místo - Petr
H50: 4. místo - Pavel

Předtím, než se ale opět rozjede nová série závodů v roce 2012, určitě se potkáme na nějaké bafuňářské akci. Už jsem avizoval, že chystáme nějaké změny ve fungování oddílu a zejména ve financování a ty je třeba prodiskutovat, připomínkovat a schválit... Protože je zatím docela svízelné najít vhodný termín, který bude vyhovovat většině, budu tu včas informovat o datu a místě valné hromady. Zatím tedy v klidu relaxujme a za nějakého studeného podzimně - zimního večera se potkáme.

Jašík   

—————

Zpět