Letní závody spouštějí přihlášky

11.06.2014 09:01

Do 25.6.2014 jsou možné v klubovém systému přihlášky na červencové závody, které pořádá Liberec ve Skelné Huti u Mimoně. Mimo to, že tam jsou normální pohárové závody, tak jsou to současně i WRE pro elitní kategorie, což není až tak důležité. Důležitější jsou další fakta. Už v pátek se jede middle jako součást těchto třídenních etapových závodů, který však není do ČP započítáván. V přihláškách v poznámce proto uveďte, chcete-li přihlásit na celé třídenní nebo jen na pohárové závody v sobotu a neděli.

Další důležitou informací je to, že v sobotu odpoledne se jede mistrovství republiky štafet. Krom toho, že v mistrovských kategoriích (M a W, nikoli veteráni) hradí startovné ČSOS, stejně tak jako na dopoledním MČR ve sprintu (tam startovné neplatí M/W-17, M/W -20, a M/W-21E), tak je třeba přemýšlet nad složením všech štafet. Tolik, co loni v Brně asi nepostavíme, ale přesto... Do přihlášek není potřeba ke štafetám nic psát, to jen v případě, že z nějakého důvodu absolutně nebudte chtít štafetu jet.

Poslední poznámkou je, že pořadatel zajišťuje ubytování pouze ve stanu, autě nebo pod širákem v centru. Přizpůsobte tomu vaši přihlášku.

Uvidíme se ve Svratce...

Jašík

—————

Zpět