Medailový víkend je za námi

06.05.2013 18:27

Žně to byly v Moravičanech! Nějaká ta vítězství, i třetí místa, to je slušný příslib do zbytku sezóny. Tak určitě všem gratuluju.

Příště, až zas někdo bude na bedně, tak sem povinně napíše článek o své cestě k úspěchu :-)

Mám tu pár poznámek, které jsme dohodli, diskutovali nebo mě teď právě napadly a je vhodné se o ně podělit. Začnu závody v Starém Městě pod Landštejnem. Přihlásil jsem už dosud přihlášené včetně požadavků na ubytování. Upozorňuju, že hlásím všem žádajícím ubytování sice na postelích v chatkách, ale bez povlečení. Takže spacáky s sebou!!!

Chronologicky další důležitou akcí je MČR štafet, které se jede 8.6. nedaleko od Brna. Máme dobrou šanci postavit 3 štafety mužské, 1 veteránskou a 1 ženskou. Pro mužské a ženskou štafetu máme navíc vždy jednoho závodníka, takže buď někdo onemocní nebo bude z kádru vyřazen. Takže se snaž, trénuj, závoď, ať to nejsi právě ty :-o. Za teoreticky možné, prakticky ale asi nereálné je postavení ještě jedné štafety OPEN...

Čas pořádání našich závodů se blíží, takže je potřeba se začít věnovat přípravám intenzivněji než doposud. Již tento týden a nadcházející víkend (11.-12.5.) bude pár nadšenců projíždět les a klasifikovat cesty, dokreslovat změny atd. Kdo by měl možnost a bude v Bruntále a okolí, určitě se přidejte (info přes diskuzi). Abychom ale udělali více práce, navrhuju termín 15.-16.6.2013, kdy by se do Bruntáli mohlo sjet více lidí i z ostatních regionů, kde bydlí členové našeho klubu a trochu s tím pohnout. To už budou na světě téměř hotové tratě (že, Matěji a Tomíno) a můžeme tak některé i najíždět časově. Po práci v terénu pak bude schůzka, abychom naplánovali aktivity do závodů a rozdělili zodpovědnosti za jednotlivé úseky v průběhu samotného závodního víkendu. Píšu to tu s předstihem, tak vás žádám o hojnou účast.
Už dopředu taky předesílám, že důležité bude, seženeme-li si nějaké sponzory, kteří naše závody podpoří finančně, materiálově, cenami pro závodníky nebo jakkoli jinak. Proto vás žádám o provětrání všech vašich dobrých zdrojů, ze kterých taková podpora může přijít a přesvědčit je o spolupráci... Díky.

To by tak z té bafuňařiny mohlo být aktuálně vše. 

j

—————

Zpět