Něco na úvod roku

13.01.2014 11:28

Milí bruntálští bajkeři, vítejte v roce 2014!

Přípravy na závodní sezónu už začaly snad u každého člena. Počasí dosud přímo nabádalo k cyklistickým vyjížďkám a dokonce i v Bruntále se o Vánocích bajkovalo. Nicméně, nezapomínejme na kalendář a podívejme se, co nás vbrzku čeká.

Na svaz byl odeslán evidenční list člena ČSOS a uhrazen roční poplatek, což znamená, že můžeme registrovat své členy do jednotlivých orientačních sportů. Nejdříve je na řadě pěší OB. Přestože je svazový termín až na konci února, žádám vás, abyste se v klubovém systému registrovali nejpozději do konce ledna. Jednak každý ví už teď, jestli chce běhat pěší OB za ABR. A jednak je třeba se věnovat jiným aktivitám, než na poslední chvíli registrovat pěšáky :-) 

Registrace na MTBO v ORISu ještě nezačala, ale v klubovém systému už dávno. Dost lidí už se registrovalo, někteří však zatím ne. Pokud někdo z dosavadních členů nebude mít zájem být pro letošní rok registrován v MTBO, dejte mi to vědět co nejdříve. Podle toho bude určena výše členského příspěvku (viz pravidlaoddiluABR_platne pro 2014.pdf). Zatím jsem pro přehled stavu osobních kont použil loňské příspěvky. Osobní konta sledujte a podle potřeby doplňujte.
Taky už jsem zprovoznil přihlášky na všechny pohárové závody v sezóně 2014. Zvesela se tedy můžete hlásit už nyní.

Poslední organizační záležitostí je další várka pořízení klubových oblečků. Stále je možné si dresy objednat, ale nebude to trvat do nekonečna. Deadline je 25.leden 2014, 22:00 SEČ, kdy bude u stolu pod jelením parožím v penzionu Na Vyhlídce finální soupis požadavků předán Matějovi, který s firmou LAWI doladí detaily objednávky. Jen připopínám, že DPH za členy ABR uhradí sponzor.

Tím se dostávám k nebafuňářskému bodu a to je zimní soustředění. Bude.
Sraz je v pátek 24.1.2014 večer přímo v penzionu Na Vyhlídce na Nové Vsi - je třeba stihnout večerní tréninkovou fázi (zřejmě běžeckou) a taky popít nějaké pivko. Sněhu na Nové Vsi je zatím málo, proto je nejpravděpodobnější varianta kombinace běhání a lyžování ve vyšších nadmořských výškách - u Alfrédky. Kdo tam zatím nebyl, tak počítejte s cca 6-8 km vrstevnicové cesty upravené pro bruslení i klasiku s dostatečnou sněhovou pokrývkou, aby se tam dalo jezdit na závoďačkách a k tomu dolů/nahoru 0-4km upravené cesty směr Mravencovka. Délka pěkného lyžování závisí na tom, kolik ještě připadne sněhu.
Pro večerní fázi bude zřejmě potřeba výkonná čelovka a maratonky... 
V diskuzi jsem už vyhlásil smělý cíl pro každého, dát za soustředění 100km v libovolném sportu...

Těším se za necelé 2 týdny!

Jašík

 

—————

Zpět