Ofiko pozvánka na Valnou hromadu klubu

28.12.2017 18:29

Aby pozvánka na Valnou hromadu klubu za rok 2017 nezapadla v předchozím článku a aby tak někdo nepřišel o možnost kandidovat na člena výboru klubu, tak je tu tento příspěvek, týkající se pouze a jen Valné hromady a aktualizace členství v klubu A-team NOVO Bruntál.

Tak tedy: Pozvánka je hýr. Pokud to není zřejmé, tak VH proběhne při zimním soustředění u 4 koček ve Vlachovicích. Přečtětě si program pečlivě, ať si nachystáte své diskusní příspěvky.

Vzhledem k tomu, že je konec starého, resp. začátek nového roku, je třeba udělat pořádek v členech. Současní členové klubu (starší 15 let) jsou uvedeni v tomto seznamu. Nyní nastává rozvidlení procesu na tři možnosti: 

1. pokud jste v seznamu a chcete být nadále členem klubu, není třeba dělat vůbec nic. To je nejlepší a nejpravděpodobnější varianta a většina tak ani nemusí pokračovat ve čtení dále. 

2. Pokud v seznamu jste, ale není ve Vašem plánu být nadále členem A-team NOVO Bruntál, je třeba napsat na  můj email petr.jasek(zavináč)seznam.cz. Své rozhodnutí není třeba nijak zdůvodňovat. Současně vám bude vrácen aktuální stav osobního konta.  

3. Třetí varianta znamená, že v seznamu nejste, ale rádi byste byli členy týmu. Pak stačí vyplnit své údaje v tomto formuláři a vbrzku očekávat v emailu další instrukce. Víte-li o někom, kdo hledá nový domov, je přítulný, milý, umí jezdit na kole, číst v mapách a nezkazí srandu, tak mu tuto informaci předejte.

Opakování je matka moudrosti, proto připomínám, že členství v klubu není totožné s registrací na závodní sezónu pro konkrétní o-sport a určitou kategorii. Můžete být členy kolika klubů chcete, ale závodit (být registrován) lze maximálně za jeden klub v jedné sezóně v jednom o-sportu. Stejně tak nemusíte ale být registrován vůbec (to je případ všech maskotů a roztleskávaček). Registrace MTBO už začala v přihláškovém systému. Zájem o registraci do OB, probereme při VH.

V případě dotazů se mi bez obav můžete ozvat.

Na závěr ještě připomínám povinnost vyrovnat své závazku vůči klubu, jejichž stav najdete zde.

Do nového roku jsem už popřál, tak na shledanou u Koček.

Jašík, předseda

—————

Zpět