Pár podzimních informací

06.10.2015 11:00

Ahoj Bruntálci!

Sezóna se blíží do finiše, máme před sebou poslední dva individuální závody a mistrovství družstev. Přihlášky byly v našem klubovém systému uzavřeny a je vidět, že pojedeme prakticky všichni, co letos pravidelně jezdí. A to je dobře. 
Dřív než začnem řešit detailní složení družtev na diskuzním fóru, tak bych chtěl zopakovat, že letos postavíme 3 týmy. Budou dost vyrovnané, a proto je nebudeme označovat A, B, C, aby se někdo neurazil, ale Sluníčkáři, Hvězdičkáři a Měsíčkáři :-) Už se těším na to povzbuzování v cílové rovince: "Sluníčkáři dotoho!, Hvězdičkáři dotoho!, Měsíčkáři dotoho!" - jako před 35 lety v Československé televizi v soutěži Kámen, nůžky, papír! :-D Takže nachystejte hlasivky, vlajky, řehtačky a příští neděli jdeme na to!
A ještě trocha reklamy: Tomíno bude v Novém Městě kromě závodění taky prodávat leccos zajímavého ve stánku OneWay, tak si vezměte hotovost na oblečky, botky, hůlky, brylky atd.

Taky už si zarezervujte termín letošní Valné hromady klubu. Bude to v sobotu 28.11.2015. Místo, pořad jednání a doprovodné akce ještě upřesním oficiální pozvánkou, ale s největší pravděpodobností zůstaneme v Bruntáli. V neděli bysme mohli dát nějakou neorganizovanou sportovní aktivitu podle počasí. Třeba výběh k Mirovu paloučku. Ale ať zas neběžím sám jako loni :-O

Sledujte taky průběžně stavy svých osobních kont a při přiblížení se nule naplánujte zase nějaké dobití kreditu. Pokud už jste nulu podkročili, proveďte úhradu neprodleně.

Sportu zdar!

Jašík

—————

Zpět