Podzim klepe na vrátka...

20.08.2014 14:51

...a s ním i závěrečná část pohárových závodů. Aktualizoval jsem termíny přihlášek podle vydaných rozpisů, takže se vesele hlaste. 

Přestože skoro nikdo letos nepožaduje ubytování, přidávám pár poznámek. Pokud pojedem do Rakouska všichni (Jašíci), asi budem hledat nějaký obyvatelný statek (rozuměj eko-ubytování) na přespání. V okolí centra závodů jich je dost, ale ceny určitě nebudou jako za tělárnu. Kdyby se chtěl někdo přidat, dejte vědět včas!

Další informace ohledně ubytování je ta, že na MČR v Mostku (JIL) je v centru velmi omezené množství míst v chatkách, tak jsem objednal 5 postelí. Teoreticky jsou tak cca 2 místa navíc. Když se nikdo z vás nepřihlásí, před finálním termínem přihlášek je zruším. 

No a v neposlední řadě apeluju na klubovou soudržnost a týmového ducha, bo na začátku října je MČR družstev v Říčanech u Prahy. Loni jsme vyhráli a postavili jsme dvě družstva... Letos by to mělo být podobné - takže všichni se musí uzdravit, potrénovat chybějící dávky a hlavně se přihlásit a přijet!!! To platí zejména pro baby, protože ty máme na přesno :-)

Nezapomeňte taky na další sportovní a společenské vyžití, jako je třeba víkend na Rychlebských stezkách. Na detailech této akce se můžeme domluvit už tento víkend na triatlonu v Nové Pláni.

Akcí je dost a dost, takže dost letního snění a vzhůru do akce! :-)

—————

Zpět