Podzim...

12.09.2018 09:27

"Herr, es ist Zeit, der Sommer war sehr groß..." Tento úvodní verš a samozřejmě i celá Rilkeho báseň Herbsttag si jistě honí hlavou v těchto dnech každému. :-) Pro bruntálské bajkery to ale znamená přemýšlet o zisku posledních bodů do žebříčku, o poježdění bez bláta a taky o složení družstev na MČR.

Vzhledem k tomu, že do Boru nás o víkendu moc nejede, je před většinou týmu skoro 6 týdnů bez MTBO. To se pak snadno zapomene, že takový sport vůbec existuje. Takže, důrazně touto formou připomínám, že budeme chtít 21.10.2018 postavit 2 týmy - jeden veteránský a jeden dospělý. Nedostatkovým zbožím jsou vždycky holky, takže apeluju zejména tímto směrem, abyste si do svých přeplněných růžových diářů napsaly, že ještě pojedete MTBO závod. 

Potřebujeme 2 vetošky, máme 2 vetošky - není tak možná neúčast. Šárka a Leona musí nastoupit. Howgh.
Do dospělácké štafety počítám s Ewou a Mončou. Renča ale musí být přichystaná pro případ horeček, rýmiček a kašílků. S Marci letos nepočítám. Nebo?
V chlapech je trochu víc na výběr, ale taky je potřeba si to ošéfovat dopředu. Do dospěláckého družstva uvažuju Tomíka, Radka a Jašíka (budu si kontrolovat kódy a pořadí kontrol, slibuju). Veteráni ještě musí mít nominačky. Reálně jsou 4 borci na 3 místa - Ruda, Miloš, Pavel a David. Další vetoši musí být v záloze, případně je prodáme :-)
Tolik k družstvům. Jak vidíte, prostor pro diskuze moc není. Ale tak to dycky chcete, že?

Nezapomeňte, že připravovat se můžete nejen tajně, bez Garminu či Stravy, ale taky pospolu. Na prodloužený víkend 28.-30.9.2018 je tu návrh na tréninkový kemp v Brně, který pořádá Šárka. V přihláškovém systému už je tato akce založená, tak se přihlašujte. Je to zejména z důvodu dimenzování ubytování a večerního programu. 

Jašík

 

     

—————

Zpět