Podzimní sezóna se rozjela

27.08.2019 08:54

Zdar bajkeři, nebo co z vás zbylo!

Minulým víkendem započala nabitá podzimní část MTBO sezóny. Podle dosavadní účasti a přihlášek ale moc chuti a sil není...

Každopádně z Maďarska jsme vám medaile (teda trička) dovezli a nejinak tomu určitě bude i za 10 dní v Kladně. Tam už byly přihlášky ukončeny, nicméně stále probíhá drobné slaďování štafet. Soupisky mají dost času. Jestli by se našel někdo, kdo by chtěl dohlásit, už si to zajišťuje sám přes pořadatele, ORIS atd., však to znáte.

Zítra končí v PRSY přihlášky na MČR long a další dva závody ČP v Jičíně. Máme tam booklé chatičky, takže zítra v noci uzavírám požadavky a zbytek míst vracím.

Přeskočím Bavorov, bo tam je vše jasné z dřívějška a jdu hned na Zvůli. 3 chatky po 4 místech s plnou palbou vybavení jsou objednané pro ty, co komunikují přes wocas a nebo mají slabošské kamarády, kteří mají sociální cítění :-) Přihlášky jsou otevřené, je na ně dostatek času, ale kdo by chtěl v půlce října bydlet jinde než ve stanu, autě nebo 30 kiláků mimo, tak si může objednat chatku sám dle rozpisu závodu v ORISU. Ještě je tam něco volného, ale už bez superior levelu. Stejně tak prosím wocasáky, aby stvrdili svůj zájem o tyto VIP chatky tím, že se bez odkladu přihlásí v PRSY.

Pěkný konec léta!

Jašík

—————

Zpět