Podzimní sezóna

20.08.2013 14:13

Pořádání závodů máme úspěšně za sebou, takže je třeba se opět soustředit na závodění. Kalendář zná každý bruntálský bajker zajisté zpaměti, přesto raději připomenu, že 7. a 8. září se jede MČR ve Vilémově (nedaleko Bouzova) a přihlásit se je třeba v přihláškovém systému nejpozději do 28.8.2013. Potom jsou závody 21. a 22. září ve Sloupu (u České Lípy). Vzhledem k rodinné dovolené 2/3 vedení našeho klubu je třeba přihlášky na tento podnik uzavřít už 8.9.2013. Po mistrovství by každý měl vědět, jestli chce nebo musí jet do severních Čech...

Poslední letošní pohárové a mistrovské závody se uskuteční 5. a 6. října na Kladně. Rozpis ještě není vydán, ale klíčové pro náš klub je, že chceme postavit na nedělní MČR týmů 2 družstva a jedno z nich by mělo bojovat o bednu!!!!! Zde zmíním aktuální fakta a záleží, jak se k tomu kdo postaví :-)

- Matěj se nebude s velkou pravděpodobností závodů účastnit

- máme přesně 4 ženy do dvou týmů (Ewa, Monča, Šárka a Leona), což znamená, že musí jet všechny

- chlapů je tím pádem přebytek, ale 6 silných štafetmanů z toho musíme nominovat (na hostování máme i Pepu Zajíce)

- Nominace bude definována týden před MČR, tedy 29.9.2013 na základě vlastních žádostí, přihlášek a dalších okolností, které budeme znát až v tento brzký podzimní čas. Aby to nedopadlo jak na jaře se štafetama, kdy se začaly ozývat hlasy se změnama 15 minut před startem, tak nechť začne diskuze o složení týmů klidně včil.

Mimo české závody stojí za zvážení účast v nám dobře známém terénu v Šaštíně, kde se pojede Slovenský rebríček a Majstrovstvá SR o víkendu 28.-29. septembera. Určitě zajímavá možnost rozjet se před družstvama bez sněhu :-)

Na závěr připomínám už bez prdele, že stále existuje několik málo členů, kteří jsou v mínusu se svým kreditem. Klub přispívá na startovné podle výkonnosti každému členu, tak je vhodné, abyste si stav kont hlídali a včas uhradili váš vlastní příspěvek... A teď nemyslím zrovna Rudu a jeho dvacku :-)

 

—————

Zpět