POZOR!!! Změna místa Velikonočního soustředění!!!

01.04.2015 08:51

Milí bajkeři našeho týmu,

na základě probíhajících diskuzí se sešel výkonný výbor klubu a jednoznačně rozhodl, že zdraví a fyzická připravenost členů A-team NOVO Bruntál je naší hlavní prioritou. Nechceme proto hazardovat se zdravím všech nadějných dorostenců, eliťáků i ambiciózních veteránů a vystavovat je podprůměrným teplotám v okolí Zlína. Díky finančnímu zázemí klubu a rychlému organizačnímu nasazení jeho vedení proběhne Velikonoční soustředění tentokrát na Mallorce.

Omlouvám se za oznámení s takto krátkým předstihem, odměnou však budou jistě neobyčejné zážitky. A navíc, jak jsem již naznačil, jsou letenky, ubytování a polopenze pro přihlášené členy hrazeny klubem. Letenky i hotel už byly rezervovány pro všechny členy klubu, kteří v přihlášce na soustředění nebo v pozdější komunikaci v diskuzi uvedli, že se budou účastnit celého soustředění, tedy od pátku do pondělí. Nečlenové a problémoví byli eliminováni.

Co nás čeká, můžete obdivovat na několika aktuálních snímcích z prostoru pátečního rozjetí, nedělního bike adventure a závěrečných štafet dvojic:

Z pohledu účastníka soustředění se moc nemění, stejně si každý bere na pátek dovolenou. Nepojedete v pátek do Zlína, ale na letiště do Brna. Charterový let Brno - Palma de Mallorca zabezpečený leteckou společností Germanwings má odlet v 13:10. Na letiště proto přijeďte nejpozději v 11:30. Musíme ještě zabalit kola do připravených přepravních boxů. Přílet je plánován na 15:30. Stihneme tedy ještě páteční švih.

Rozsah tréninků zůstává stejný, jako Radek zmiňoval v jeho rozpise, jen místo se změní.

Bydlíme v hotelu Son Jorbo Finca v Porreres, kde je zajištěna polopenze.

Odlet je v pondělí po štafetách dvojic. Čas odletu bude upřesněn podle letového plánu charteru, ale nejpozději v noci na úterý jsme zpět doma.

Věřím, že vás tato změna potěšila a na soustředění tak budeme ještě dlouho vzpomínat.

 

Za výbor klubu - Jašík, Jeho předseda

—————

Zpět