Pozvánka na Valnou hromadu klubu

06.11.2014 10:22

Vážení členové a přátelé klubu A-team NOVO Bruntál,

rád bych vás pozval na Valnou hromadu klubu v sobotu 6.12.2014 do Bruntálu. Pozvánka je zde. Letos není schůze volební, tak si šetřete své projevy na příští rok :-)

Jak je vidět z plánované agendy, tak kromě pravidelných ročních hodnocení probereme i společné klubové akce na příští rok. Připravte si tedy návrhy a nápady na akce, které si myslíte, že by pro ostatní byly zajímavé a jste ochotni se ujmout jejich organizace. Pro inspiraci uvádím několik z těch letošních: lyžařský víkend na Nové Vsi, MTBO ježdění v Itálii, Velikonoční soustředění, Rychlebské stezky.

Valná hromada proběhne letos v Bruntálu ve sportcentru u Kokyho v kasárnách. Po schůzi a nějakém občerstvení (od 19:30) je domluvený bowling tamtéž. Brzký odjezd tedy neplánujte a přespolní si raději domluvte přenocování v Bruntále a okolí. Na zahřátí před schůzí a navození správné adrenalinem kypící atmosféry jsme naplánovali předháňky na kryté motokárové dráze Janků trade taktéž v kasárnách. Dráha je svým řešením jediná v Evropě, neboť má mimoúrovňové překřížení jako trať v Suzuce, klopenou zatáčku jako v Indianopolis a tunel jako v Monte Carlu. Dráhu máme pronajatou od 16:30, takže sraz je v 16:15, abysme dostali nehořlavé oblečky a instruktáž.

V neděli po výročce pak můžeme volitelně a již volněji a neorganizovaně zajet lyžovat na Praděd nebo Novou Ves - podle sněhových podmínek pak i jiný sport.

Zváni jsou tedy všichni současní nebo budoucí členové klubu, jejich rodinní příslušníci, partneři a přátelé ABR. Žádám však všechny účastníky, aby se přihlásili přes klubový přihláškový systém včetně informace o počtu doprovodů, abysme naplánovali adekvátní velikost salonku a občerstvení.
Pro shrnutí ještě uvádím celý časový harmonogram v jednom přehledu:

sobota 6.12.2014
16:15 - sraz u motokárové dráhy Janků trade (U stadionu č. 43, 792 01 Bruntál)
16:30-17:30 - motokáry
18:00-19:00 - Valná hromada klubu včetně občerstvení (Sportcentrum Koky, Jezdecká 1913/3, 792 01 Bruntál)
19:30 - ... - bowling, pivečko, volná zábava (Sportcentrum Koky)

Neděle 7.12.2014

lyžování, běh, plavání, cyklistika ... - neorganizovaně, avšak možná společně dle dohody v sobotu

 

Zdraví,

Jašík, předseda

—————

Zpět