Přátelská, leč poslední upomínka k registraci

04.04.2016 13:08

Přátelé,

jaro už skutečně přišlo. Za necelých 5 týdnů jsou první pohárové závody. Abyste se na ně mohli bez obav přihlásit, je třeba se nejdříve na tuto sezónu registrovat. Ne všichni, kdo byli registrováni loni už tak letos učinili. Nevím, jestli to je proto, že jezdit nebudou nebo se přihlásit zapomněli. Zjišťovat to nebudu a ani není povinností členů toto nějak hlásit. Nicméně, připravte se na to, že dodatečná registrace stojí něco navíc, je třeba ji samostatně vyřídit a to mě zdržuje. A když mě něco zdržuje, tak bývám nerudný. 
Zkontrolujte si tedy aktuální seznam registrací a pokud v něm nejste uvedeni, zřejmě jste se nepřihlásili. Chcete-li to změnit, máte to ve svých prstech a klávesnici.

Takže: v úterý 5.4.2016 v 23:59 uzavírám přihláškový systém a opozdilci mají smůlu...

Součástí registrace v klubovém systému je i přihláška do kategorie, ve které budete po celou sezónu hodnoceni. Zadejte tam tedy reálnou kategorii.

Mimo opožděnce je ale možné hlásit se na první závody do Zdelova. Vrchní ubytovatel Jarda apeluje (tak jako já výše) na ty, kdo chtějí bydlet společně v penzionku nedaleko centra, aby se okamžitě příhlásili.

Zdraví,

Jašík 

 

—————

Zpět