Přihlašování na jarní závody probíhá

20.04.2015 08:41

Přátelé,

jarní sezóna MTBO je zhuštěna do května, proto je už třeba sledovat blížící se termíny přihlášek. Žádné nijak výrazně nehoří, přesto je třeba občas kouknout i do rozpisů a leccos z toho vydedukovat.

Například mezi 8. a 10. květnem jsou závody v Hradci a pořadatel zajišťuje ubytování v chatkách přímo v centru. Vím, že spousta členů nikdy ubytování nechce a raději hlavu složí u výfuku auta při západu slunce, a přestože se ještě nikdo z Bruntálců nepřihlásil, tak jsem zarezervoval jednu 12 místnou chatku. V přihláškách tedy standardně doplňte, jestli tuto chatku chcete využít a kolik míst (z akcí sportovního klubu se nezadržitelně stává rodinná dovolená). Přebytečná místa budu k termínu ukončení rušit a do chatky nám tak přibydou cizáci :-)

Pochopitelně je třeba začít i skládat štafety. Dospělé, postarší i dámské. Pánové a dámy: zadejte se!

Přemýšlejme a diskutujme co s bydlením na dalších bajkách v Náměšti? Ještě není rozpis, ale lokace nabízí více variant přenocování... 

Zanedlouho začne taky možnost přihlašování a rezervace ubytování na 5 denní do Plzně. Konkrétně to bude 1.5.2015. Kdo chce bojovat o chatku v kempu musí být včas připraven...

No a poslední novinkou domluvenou o Velikonocích je víkendovka na Rychlebských stezkách 13.-14. června. Tak jsem to taky šoupnul do přihláškového systému, ať můžeme objednat ubytování.

Akcí spousta - povinností taky!

 

Zdraví,

Jašík

—————

Zpět