První plány na rok 2012

02.11.2011 13:50

Je krásný podzim. Kdo netrénuje na zimní sporty, určitě se válí někde v lázních nebo na masérském lůžku a spřádá plány na příští sezónu.

Abych lehce napomohl vašim úvahám, na jaký typ závodu a terén je vhodné se připravovat, je tu už termínovka pohárových MTBO závodů v roce 2012. Najdete ji v levém postranním sloupci nebo v kalendáři.

Pořadatelé, samozřejmě, zatím ještě nejsou příliš sdílní s informacemi, ale při průměrném špiónském nadání lze odtušit nebo přímo zjistit, kde se některé podniky uskuteční. Podle těchto hrubých informací to vypadá, že všech 17 individuálních a 2 týmové závody budou v rozumné vzdálenosti od domova (pro nás jihomoraváky dokonce hodně blízko).

Hned na první závody jsme už trénovali na soustředění o Velikonocích 2011 ve Vracově. Pohledem do aktuální orienťácké mapy je jasné, že terén WRE závodů, které dělá Vazka Bratislava na konci dubna je s Vracovem totožný. Tedy pískové duny, rovnoběžná síť cest, malé kopce a asi pekelně rychlý podklad. Centrum je plánováno v obci Šaštín - Stráže, kousek za česko -slovenskými hranicemi u dálnice na Bratislavu...

Další, už tutový prostor je určen i pro první svěťáky. Tedy - lesy a kopce mezi Prahou, Řitkou a Berounkou. Kdo si nevzpomíná, tak se tam před lety jel 35 minutový sprint, který se z 50% běžel anebo taky prostor štafet, kde jsme kvůli Bobajzově pomoci Tomínovi byli DISK z prvního místa ve štafetách... 

Další špiónská činnost zatím neproběhla, tak jen šoupnu odkaz na mapu s tratěma nedávného Rakouského poháru, který se jel ve stejných místech jako plánované podzimní společné závody Českého, Slovenského i Rakouského poháru.

Takže návod na teoretickou přípravu máte, teď už jen počkat do jara, předtím splnit pár povinností a jedeeem!
Ty povinnosti jsou následující:
- registrace na sezónu 2012 (času dost...)
- doplatit dlužné částky za sezónu 2011 (už je pět minut po dvanácté! fixlaudon! Přehled je uveden zde, pokud máte reklamace, pište třeba do diskuzního fóra)
- aktivně se zúčastnit plánované valné hromady oddílu (termín a místo bude včas zveřejněn)

 

 

—————

Zpět