První soustředění, Valná hromada za námi, další akce před námi...

25.01.2016 13:16

Tak už je to tady. Chčije a je teplo. Bílé sračky letí pryč jako listí před jesení. Chytráci říkají, že do nížin se už zima nevrátí. A proto je třeba začít plánovat MTBO sezónu.

Tolik oslí můstek na úvod, abych se ve stručnosti (protože to stejně nikdo moc nečte) zmínil o klíčových povinnostech, akcích a termínech první třetiny až poloviny roku.

  • Valná hromada proběhla 15.1.2016 a po komunistickém vzoru bylo zvoleno staronové vedení klubu. Výbor ze svého středu ještě příležitostně zvolí svého předsedu. To jsem zvědav, kdo to bude... Zápis z VH ale jen tak hned nečekejte, proto tu právě dám těch několik hajlajtů (to se tak ve světě byznysu říká...)
  • Aktualizovaný seznam členů a stav osobních kont je zde. Dovolil jsem si udělat několik rodinných jánošíkovských finančních transakcí. Tedy, bohatšímu z rodiny jsem vzal a chudšímu jsem přidal. Pokud z tím někdo z klanu Kolářů, Hrušků, Němců a Valo-Večeřů má problém, dejte mi vědět a zas to vrátím zpět.
  • Z výše zmiňovaného seznamu taky vyplývá, že bez bohatého rodinného sponzora je potřeba občas poslat na svůj podúčet pár peněz. Takže ti, co se vidí v mínusu, proveďte platbu ve prospěch klubu se svým registračním číslem jako variabilní symbol.
  • Na VH se některým jevila jako novinka některá finanční pravidla klubu. Proto je shrnu: Klub hradí za závodníky startovné v plné výši. Ubytování na závodech si každý hradí ze svého podúčtu. Mnohdy hradí klub i ubytování na soustředěních a loni to bylo dokonce i na MČR družstev (dle aktuální situace). Pokud člen klubu (přihlášený na závod) nepřijede, nenastoupí, vzdá nebo je diskvalifikován (prostě není ve výsledkách), tak hradí startovné v plné výši. 
  • V přihláškovém systému je už nějaký čas otevřena registrace MTBO (a OB) pro rok 2016. Kdo chce být v dané disciplíně registrován a tedy být v žebříčku, musí se registrovat do kategorie, kterou chce jezdit. Pokud chcete jezdit jinou kategorii, než na kterou máte licenci, je třeba mi zavčas poslat krátký příběh (1-3 věty), proč to tak chcete. Zajímalo by mě, Karle, jak obhájíš ty čtrnáctky :-)
  • Otevřel jsem i možnost přihlašování na Velikonoční soustředění. Letos se uskuteční v Hradeckých rovinách na Štříbrňáku (loni tam byly štafety). Soustředění organizuje Jarda a vše už je prakticky dojednáno. Vzhledem k tomu, že jsme tu všichni aktivní křesťané, tak si budeme užívat Velký pátek, což je od letoška svátek, už na trénincích. Zahájení soustředění bude už ve čtvrtek večer 24.3.2016 - nemá snad nějaký náš člen týden před tím kulaté narozeniny??? Přihlašujte se tedy pokud možno ihned, aby mohl Jarda v klidu dolaďovat počty. Žádné excesy, že se uvidí až v březnu, jestli se mi bude chtít nebo jestli nebude moc zima, se netolerují. Prostě chci jet nebo nechci jet - a hotovo.
  • V přihláškovém systému jsou už i všechny pohárové závody...
  • Nad rámec ČP MTBO je dá očekávat širší účast členů ABR například na těchto akcích:
        - Bolatická 30 (9.4.2016)
        - Mamut Bike Orienteering (18.-16.6.2016)
        - MTB maraton kolem Harty (zatím bez termínu, ale asi začátkem června)
        - Náměšťský Bloudil (zatím bez termínu, ale asi koncem června)

To je v kostce vše. Tak přeju mnoho zdraví, tréninkového úsilí a zůstaňte naladěni. Zase se ozvu.

Jašík, předseda (možná)
 

—————

Zpět