Registrace MTBO a přihláška do žebříčku 2013

03.04.2013 13:11

Skončila možnost registrace MTBO a přihlášky do žebříčku pro sezónu 2013 v klubovém systému. Bylo registrováno a do do žebříčku přihlášeno 18 členů klubu. Protože do oficiálního termínu ještě pár dní zbývá, je možné dělat drobné změny. Změny se týkají prakticky pouze změny kategorie, ve které chcete být hodnoceni v této sezóně a případně je možné doregistrovat nové zájemce o sportování v našem klubu. 

Vše je ke shlédnutí v systému ORIS, kam jste všichni dostali přístupové údaje. Přehled přihlášených do žebříčku si ale můžete zkouknout i bez hesla na této adrese. Zkontrolujte si tedy správnost kategorie (někteří mají jiný věk, než odpovídá zvolené kategorii, někteří mají jinou licenci atd.). V případě, že chcete žádat o vyšší licenci, než jste loni získali, napište si štandopéde nějaký odůvodňující článek, pošlete mi ho emailem a pořešíme to přímo přes klub. Stejně tak, jestli se chce někdo zříci licence a jezdit tak dobrovolně nižší kategorii, prosím o totéž, ale bez toho odůvodnění :-)

Taky připomínám, že jinak než přes náš klubový přihlašovací systém není možné registrace a přihlášky realizovat (pokud nebude výslovně řečeno jinak, např. v případě výpadku systému). Pokud si tedy někdo s počítačem moc nerozumí, domluvte se s někým zodpovědným, kdo to za vás bude dělat... :-)

To je asi tak vše při dnešním sněhem zasypaném dni :-D

Jašík

 

 

—————

Zpět