Rozvolňujeme se!

26.05.2020 09:27

Zdar děcka,

začínám oprašovat tendle outdated informační kanál, bo se začínáme rozvolňovat. Máme tu před náma několik témat. A jak říká můj kolega: "je potřeba aby tu zazněla". Nikdo s tím sice nic dělat nebude, ale já budu z obliga, poněvadž jsem se zmínil :-)

Takže, kdo je ve wocasové skupině a tudíž mu nevadí, že to furt pípá a cinká, tak ví, že od pátku do neděle tohodle týdne je soustředění v samém středobodu našeho klubu, dokonce i přímo na adrese sídla našeho klubu. Volejme Rudovi "sláva" a tři dny se radujme! Kdo nepřijede, jako by nebyl.

Další informace je ta, že pokud nás v příštích třech týdnech zase nějaká dobrá duše nevypne, tak zahájíme skutečnou závodnickou sezónu mistrovstvím na middlu ve Stvolínkách nedaleko České Lípy 20.6.2020. je to sice drobet z ruky, ale koho dlouhý půst nesterilizoval, tak si tento podnik nenechá ujít. Rozpis sice ještě není uvolněný, ale počítejte s klasickou chatkou s palandama nebo spartánský pokoj v hlavní budově tábora nebo stan (když se kouknete do ORISu, dozvíte se to, co já). Takže se zvesela přihlašujte v PRSY a uvádějte i typ ubytka. 

No a na závěr připomínám i takové formalitky, jako jsou love na osobní účet. Dost týpků je negativních, tak se dorovnejte. 

V pátek a v sobotu a v neděli proberem spoustu dalšího :-)

Jašík

—————

Zpět