Rychlé zhodnocení sezóny 2015 a co dál?

21.10.2015 15:10

Milí Bruntálci,

letošní dlouhá sezóna je za náma, tak ji jen zběžně zhodnotím z pohledu našich aktivit.

  • Přivítali jsme pár nováčků mezi opravdovými závodníky
  • Tomík se dostal do dorosteneckého repre a sbíral i cenné zkušenosti na JMS v Liberci.
  • V celkovém žebříčku ČP jsme získali dvě první místa a jedno druhé místo. Dost hodnotná jsou i celková umístění eliťáků i těch, co si elitu vyjeli na příští rok.
  • Na MČR družstev jsme zajeli velkou bednu a s 6. místem jsme určitě dost spokojeni (přestože jsme ve stejném složení dokázali i vyhrát, ale čas nezastavíš... :-)
  • Základ pro dobrou sezónu byl položen na zimním a Velikonočním soustředění s dost hojnou účastí

A co dál?

Nejdřív lehce odpočívat a uzdravit případná zranění. Ale ne moc dlouho! Pak už zas začít trávit hodiny a hodiny a hodiny tréninkem za tmy v dešti, sněhu i větru. Ale až se první teplé jarní paprsky lehtající naše dřinou vypracovaná těla vyderou zpod těžké deky sněhových mračen a řeknou: "závoď a vyhraj, Bruntálče!" Potom to bude jednoduché splnit :-)

Avizovaná Valná hormada klubu se zatím odkládá, protože nechceme brát mládeži (:-) možnost zaplesat na O-gala v Luhačovicích. Termín včas oznámíme, ale počítejte s nějakým zimním víkendem.
Protože se teda hromadně nesejdem na podzim, počítejte s tím, že zas určitě bude zimní lyžařské soustředění. Kdy a kde ještě ohlásíme.
Taky plánujem obnovu šatníku, takže si už chystejte váš seznam dresíků, oblečků a doplňků v klubových barvách, přizpůsobené velikosti atd. Na Valné hromadě bysme to už jen sesumírovali do objednávky. Přestože klubové barvy nehodláme měnit, nějaký facelift designu by se hodil. Ujme se toho někdo schopný, s citem pro barevnost a moderní trendy?
Standardně bysme měli na hromadě nebo na zimním soustředění doladit místo na Velikonoční soustředění. Možností se už o minulém víkendu objevilo dost, tak jen vybrat tu nejvhodnější, zajistit ubytování a mapy. Takže opět si už připravujte své vysněné tréninkové prostory a chuť na uspořádání (Radek s Marci posadili laťku zase o něco výš).

Na webu mtbo.cz už je publikovaná termínovka na příští rok. Hodil jsem místa závodů na mapu a toto z toho vylezlo. Vzdálnostně teda nic moc, tak se na to připravme.

Zdraví,

Jašík

 

 

  

—————

Zpět