Rychlorekapitulace a další akce

21.05.2018 15:34

Zdar Bruntálci!

při regeneraci po valašských kotárech si jistě najdete chvilku na pár řádků, aby pak zas někdo nebrblal, že "něco nevěděl, nikdo mu neřekl a myslel, že je to jinak".

Takže nejdřív pohled zpátky. V přehledu osobních kont je aktualizovaný stav po 4 závodech. Celková situace je vcelku uspokojivá, přesto se koukněte, jestli se někdo neblíží nule nebo není dokonce pod ní.

Bafuňáři sekce MTBO jsou vcelku rychlí, takže si můžete kreslit vaše postupy a promítat, kde jste jeli jinak než soupeři (Luhačovice i Slovensko). To vše na www.mtbo.eu. Vřele tuto aplikaci doporučuju používat obzvláště mapově nesmělejším členům... :-)
Pak se taky dá zkouknout průběžný žebříček ČP 2018. Na oslavy nebo flinty do žita je ale dost času.

Termín na přihlášky do Carlsbadu jsem posunul na čtvrtek, tak kdyby někdo chtěl jet, má ještě pár dní čas. 

A na závěr ještě pár informací k MČR na Suchém na Athéně 16-17.6. Už někdy před měsícem jsem bloknul místa na postelích přímo v centru. Tenkrát bylo volných 16 míst (2x 3+3 místa a 1x 4 místa) v budově, na pokojích se sociálním zařízením. Dnes jsem ještě zkouknul situaci a byla k dispozici poslední chatka pro 4 bez sociálního zařízení. Máme tedy 20 míst na postelích. Přihlašujte se normálně v přihláškovém systému podle pravidla, kdo dřív přijde, ten líp bydlí. Pokud se do termínu přihlášek nepřihlásí dostatečný počet lidí, případné přebytečné ubytko odhlašuju. Místa na stanování, bydlíkaření nebo spaní v kufru auta je prý dostatek.

j

—————

Zpět