Shrnutí vcelku úspěšné sezóny 2009

14.10.2009 09:59

Milí bajkeři,

Minulou neděli skončila mistrovstvím ČR štafet MTBO sezóna 2009. Pro náš oddíl vcelku úspěšná. Posuďte sami:

Tomíno: 3. místo MČR Klasika v Mimoni a 3. místo MČR Sprint v Šumperku, 2. místo ve štafetách na MS v Izraeli
Chlapská štafeta: 1. místo MČR v Šumperku!
Když přidám i umístění na velké bedně při MČR ve Free Order a na Middlu (Jašík a Tomíno), taky Rudovu placku z MČR veteránů, hodnotná umístění v první desítce v jednotlivých závodech ČP prakticky všech aktivně závodích a nakonec 3 chlapi v první patnáctce celkového pořadí Českého poháru 2009 - tak nám to dává seznam velmi příjemných výsledků.
Trochu letos zaostaly naše ženy, ale mateřství a budování kariéry má pochopitelně přednost :-) Čemu dávali přednost vetoši nevím, ale některým nepomohly ani 2 průměry za pořadatelsví, protože průměr z nuly je furt nula :-)

Výsledky jsou sice prima, ale moc si za ně nekoupíme, že! Tím se dostávám k tomu, co bylo pro A-team NOVO Bruntál hlavním bodem sezóny. Pořádání dvou pohárových závodů na Volárně. Závody i spolupráci už hodnotil Ruda ředitel, takže k tomu se vracet nebudu. Prostě závody byly uspořádány na vysoké úrovni a je potřeba zamyslet se, kdy a kde uděláme závody další.

Trochu se zmíním ještě o sezóně příští, i když je to trochu brzo, když právě začalo sněžit. Předběžná termínovka je vydaná a najdete ji v odkazu zde. Ještě před závodama asi uspořádáme mapové soustředění, abysme pekelně dobře připravili na celkem 20 pohárových závodů.

Byli jsme všichni moc prima a teď hurá na lyže!

Jašík
 

 

 

—————

Zpět