Ubytování a jiné drobnosti k MČR družstev

08.09.2015 13:17

Přátelé,

věnujte prosím pozornost tomuto hlášení. Čtěte ho i vy, kdo si tu normálně nic nečtete, protože na internet nemáte čas (třeba i ty, Šárko!).

V předchozím článku jsem nastínil sportovní možnosti našeho klubu na družstvech. Po slovenském víkendu je zřejmé, že 3 družstva postavíme. JO!!! Předpokládám samozřejmě účast všech kmenových děvčat, i těch, co to nemohly potvrdit na Slovensku. Šestou ženou do týmu je pak Ivana Abelová, která s náma už jela loni. Muži si svá místa v družstvech musí ještě vyjet, bo nás je o trochu víc než 9.

Hlavním cílem tohoto článku je ale sdělit, že do mistrovství družstev klade vedení klubu velkou naději, a proto bude ubytování od pátku do neděle (16.-18.10.2015) svým závodníkům plně hradit. Ubytování bude ve vytápěných chatkách se sociálním zařízením (Leo, myslel jsem i na Tebe :-) v RS ŽĎAS Zubří, kde bude v sobotu vyhlášení celého Českého poháru MTBO a večírek. Pochopitelně není nutné tuto nabídku přijmout. 

Takže jaké jsou podmínky:

  • standardně uvádějte při přihlašování v klubovém přihláškovém systému jestli ubytování chcete, či nikoli (jako vždycky).
  • ubytování je už od pátku, protože v sobotu je start už v 9:00!!!
  • rezerovováno je 18 míst ve 3 chatkách po dvou pokojích a 3 postelích na pokoji.
  • přednostně je ubytování určeno pro závodníky ABR. Až pak, v případě volných míst, budou tato obsazována dalšími členy klubu a v poslední řadě nečleny - rodinnými příslušníky.
  • s prvním dnem po termínu přihlášek v klubovém systému nevyužité pokoje odhlašuju.

Doufám, že vám tento příspěvek udělal radost a že tedy sezónu zakončíme nějakými interesantními výsledky a možná nějakou lehkou pařbičkou (bez vlivu na tu interesantnost výsledků) :-)

Jašík, předseda

 

—————

Zpět