Velikonoční soustředění 2015

19.01.2015 17:24

Přátelé Bruntálci,

na zimním soustředění nebudeme jen bušit kiláky a získávat sílu, ale také se stále více a více socializovat :-) Aby ta socializace nikdy nepřestala, je třeba chystat se na Velikonoční soustředění. 

Bavili jsme se o tom už na Valné hromadě na začátku prosince, a protože zajisté všichni četli zápis, tak tedy jako správní členové již aktivně pracovali na nějakých lokalitách pro soustředění o Velikonocích. Kdyby však někomu na moment vypadalo z hlavy, co se vlastně chce, tak tady to v kostce shrnu:

Hledá se dobrovolník nebo skupinka dobrovolníků, kteří budou ochotni najít zajímavou lokalitu na uspořádání soustředění přesvědčit zbytek týmu, že je to szuper nápad a následně tam zajistit ubytování pro cca 20 bajkerů i s jejich stroji a ratolestmi. Bavili jsme se dosud o 3 lokalitách - Doksy, Vidnava a Zlín - nicméně jakákoli jiná, zajímavá místa jsou vítána. Základem je, aby tam byla relativně aktuální MTBO nebo alespoň OB mapa. Termín jsem zajistil sám a to od 3. do 6.4.2015. Mapové podklady už nějak seženem.

Takže si každý pro páteční nebo sobotní večer nachystejte nějakou údernou prezentaci, kdy byste pro klub rádi něco uspořádali a pak budeme o návrzích hlasovat. Myslím to vážně!

Jašík, přededa

—————

Zpět