Velikonoční soustředění bude a už se také ví kde!

05.03.2015 20:27

Milí sportovní přátelé a kamarádi,

je načase udělat přítrž špekulantům, provokatérům i jiným rozvratným živlům, kteří šíří své diverzantské skazky ne jen sami mezi sebou, ale i prostřednictvím sociálních sítí. Komu tím prospějí, ať si odpoví každý sám...

Velikonoční soustředění bude, tak jak bylo avizováno, a navíc v nové a lepší lokalitě, přímo v Mekce orientačních sportů, městě Zlíně. Bude pro Vás připraveno ubytovací zařízení, které již před námi hostilo mnohé věhlasné sportovní kluby. Jde o Sportovní komplex Zelené, který je schopen nabídnout kapacitu ne jen našim MTBO jezdcům, ale také všem jejich drahým polovičkám a ratolestem či jiným doprovodům. Změna místa z lidem zapomenuté Dolní Vsi, kde lišky dávají dobrou noc,není kam zajít na pivo, natož jídlo a krom hlavní cesty si děti nemají kde hrát, určitě uvítají všichni, kteří si chtějí přes den dát do těla na tréninku v přilehlých mapových prostorech, hodlají své děti či manželky bez dozoru vypustit na bezpečnou cyklostezku vedoucí přes ZOO Lešnou až do Lukova (do podhůří Hostýnských vrchů), nebo do Otrokovic a dále po řece Moravě (doporučuji, pokud je alespoň jeden večer nechcete vidět), nebo po tréninku užít regeneraci v sauně sportovního areálu. Jako třešničku na dortu, můžete večer přidat pařbu v některém ze Zlínských zábavních podniků.

 

Ubytování tedy bude zde - google mapa.

Pro ty co nerozumí obyčejným mapám, přikládám ještě tuto:

 

Marcelce se podařilo domluvit nám skvělou cenu v této vysoce luxusní ubytovně a to 260 Kč/os, tak neváhejte a přihlašujte se.

 

Radek

 

—————

Zpět