Vítejte v novém roce!

01.01.2015 19:11

Milí bruntálští bajkeři,

přeju nám všem v roce 2015 mnoho úspěchů nejen na sportovním poli a pak hlavně to zdraví...

Aktualizoval jsem vše potřebné v oblasti evidence členů a přihláškového systému, takže se můžete registrovat, přihlašovat na klubové akce a závody a taky můžete poslat nějaký ten peníz na dobití kreditu na osobních účtech. Pro nováčky (a že jich máme!) přiipomínám, že při platbě na klubový účet je třeba uvádět jako variabilní symbol vaše registrační číslo - najdete ho v přehledu stavu osobních kont u svého jména za zkratkou klubu. V případě nejistoty se neváhejte zeptat zkušenějších :-)

V levé liště je i aktuální kalendář MTBO závodů zařazených do Českého poháru. Další klubové akce jako jsou různá soustředění, víkendovky nebo jiné společné akce pak budou jako vždy oznamovány v článcích, diskuzi anebo rovnou v přihláškovém systému.

Připomínám taky, že články z tohoto webu je možné odebírat přes  RSS kanál  nebo se automaticky publikují na facebooku. Stačí tedy olajkovat klubový fejsíček a novinky se vám dostanou, i když o to nebudete stát :-)

Teď už se jen nezapomeňte dopřihlašovat na lyžařský víkend na Nové Vsi. Ruda bude muset brzo upřesnit skutečný počet účastníků, tak s tím moc neotálejte. Sníh je a bude, nemusíte mít obavy.

Jašík

—————

Zpět