Začíná sezóna!

20.04.2010 17:00

Tendle víkend začíná závodní sezóna v Maďarsku u Balatonu. Loni to bylo dost dobrý a nejinak je to očekáváno letos. V Maďarsku bude pár zvláštností, které nejsou úplně běžné a jestli jsou dobré, to se uvidí. Je to nová klasifikace cest (4 stupně sjízdnosti místo dosavadních 3), povolená jízda mimo cesty (tam, kde to mapový klíč dovolí) a nedělní hromaďák. Loni to ježdění stepí a stohlavý dav řítící se do akátového hustníku bylo super!
Na soustředění to nejlíp jezdilo Radkovi a když netragédil, tak i Matějovi. Tak se to snad projeví i v ostrém závodě (teda ten netragédismus)

V kalendáři akcí jsem přidal termín přihlášek na DT do Blanska, který je 28.4.2010, tak se vesele přihlašujte. Pořadatelé zajišťují spaní jen v tělárně, tak kdo by chtěl spát komfortněji, musí si zajistit sám - je na webu pořadatelů k dispozici seznam vhodného ubytování. Velmi omezenou kapacitu nabízím u nás doma, bo my tam taky přespíme.

Další závody dělají Poláci 22.-23.5. v Orlických horách a pak hned další víkend Pražáci, což je MČR na klasice, ale není ještě žádný rozpis, tak nevím termín přihlášek. Nejsou tedy spuštěny.

—————

Zpět