Zápis z Valné hromady klubu 26.10.2013

08.11.2013 14:06

V příloze najdete zápis z Valné hromady klubu konané v sobotu 26.10.2013 v Kočově. Součástí jsou i všechny prezentované přílohy, týkající se chodu klubu. Finanční přehled je k dispozici u finanční ředitelky Šárky. Zapis VH 2013 - komplet.pdf (283,7 kB)

Vítězem prvního oficiálního klubového přeboru v MTBO se stal Pavel Peths. Gratulujeme! Pavle, ačkoli to nebylo výslovně řečeno, byla by hezká tradice, kdyby vítěz ujmul uspořádání následujícího ročníku přeboru dle svých představ (místo, termín, pojetí atd.)...

Pro zájemce o dresy jsem oživil loňský formulář a umístil ho do menu Přihláškový systém. Časem dodám i přehled toho, co si kdo chce objednat. Takže zklidně do formuláře dodávejte své předběžné objednávky. Připomínám, že DPH za vás uhradí buď sponzor nebo klub, takže ceny budou o cca 20% nižší než běžná MOC.

K tématu soustředění 2014: Kromě klasického Velikonočního, byl diskutován návrh na nějaký dřívější termín v teplejším pásmu, např. Itálie. Zde uvádím informace od Karla Kratochvíla, který se zhostil základního zjišťování možností a současně vyzývám k diskuzi v Diskuzním fóru o zájmu, termínu, náplni, délce atd.

**********

tak jsem rozhodli sítě a je možnost ubytovaní za 19eu na noc na osobu a to ve 4 dvojlůžkových pokojích a a 3 čtyřlůžkové pokoje všechny jsou s koupelnou a wc.vice odkaz zdawww.riservanaturalegradina.com
Místo na mapě: https://goo.gl/s2kgV3
Kuchyně je k dispozici také jen si musíme zajistit potraviny.
Restaurace je v objektu také.
MTBO mapy jsou v dostupnosti 6km 20km a 25km 
Jelikož mají hodně zájemců na ubytování tak bych potřeboval  info kdy a kdo vše pojede .
Kajiš
Pro rodinky s dětmi.
tak do 3 let zdarma ¨
od 4-12 cena 50%
od 13 jako dospělák.
*******************
 
 

 

—————

Zpět