Zápis z Valné hromady klubu konané 6.12.2014

14.12.2014 16:23

Minulý týden se konala v Bruntále Valná hromada klubu, které předcházelo famózní motokárové kroužení. Někteří členové (členky) by měli(y) popřemýšlet, zda-li jich není pro MTBO škoda :-) 

V odkazu je zápis, kde naleznete nejdůležitější diskutované body. Pokud má někdo zájem je zde ke stažení i hodnocení sezóny, ale to stejně všichni znají.

Z diskuze na VH a ze zápisu vyplývá několik otevřených bodů, které je třeba dokončit pomocí zdejšího diskuzního fóra nebo na nejbližší společné klubové akci: soustředění #1 - lyže na Nové Vsi 23.-25.1.2015. Je to zejména tato rozhodnutí:

  1. Soustředění #2 - Itálie
  • projevit zájem o uspořádání brzkého jarního soustředění v Itálii jako v roce 2014 (zřejmě Karel)
  • projevit zájem o účast na této akci a odsouhlasit jeho formu (gumovat kiláky, rozjet se na mapě, popíjet kafíčko u moře :-) a termín
  1. Soustředění #3 - Velikonoce
  • Rozhodnout o místě konání (dle diskuze na VH to může být Zlín, Vidnava nebo Doksy)
  • Vlastní iniciativou někoho z členů se ujmout uspořádání - zejména zajištění ubytování

Jako očekávané překvapení byly rozdávány všem členům nástěnné kalendáře pro rok 2015. Vzhledem ke své nezaměnitosti by bylo škoda, kdyby nepřítomní členové přišli o celoroční pohled na modely a modelky z řad ABR, a tak jsou tyto kalendáře pro Ewu, Vaška a Tondu k dispozici u Jašků doma v Brně. Dejte vědět, jak si je vyzvedenete (případně snad funguje i pošta).
Nechávali jsme tisknout pár kalendářů navíc, a tak jsou 2 ks ještě k dispozici. Kdo má zájem, dejte vědět.

Užívejte si předvánoční shon, trénujte dle libosti a uvidíme se nejpozději na Nové Vsi!

Jašík

—————

Zpět