Zimní soustředění tentokrát na Vysočině

21.11.2015 18:13

Přátelé Bruntálci, cyklisté, běžci a lyžníci,

období relaxace po náročné sezóně je za náma a všichni jistě začali s vytrvalostními tréninky ve sportovním odvětví, které se za daných povětrnostních podmínek dá provozovat. Abychom zase náš tým trochu stmelili a podpořili ty tréninkové hodiny, je tu opět téma zimního soustředění. Tentokrát je domluvené místo ubytování v Penzionu u 4 koček ve Vlachovicích u Nového Města na Moravě. Sníh je zajištěn, bo ve Vysočina Aréně budují zásobník na umělý sníh a v krajním případě bude upraveno 3,33 km kolečko přímo na tratích. Jinak ale samozřejmě bude už normální zima s přírodním sněhem a tímpádem tratí všech obtížností a stylů je v okolí přehršel. Pro lyžaře-sjezdaře je samozřejmě funkční Harusák. Kdo ještě u 4 koček nebyl, tak si to najděte na netu nebo stručně zmíním, že jsou to vybavené apartmány s několika pokoji, kuchyní, lyžárnou, parkovištěm, společenskou místností a to vše opravdu přímo na turistických lyžařských tratích. A kdyby fakt ten sníh vůbec nebyl, tak soustředění stejně bude, protože je tam fakt krááásně.

Teď ještě termín. Jedná se o čtvrtek až neděli 14.-17.ledna 2016. Nástup na ubytování je ve čtvrtek odpoledne, ale polyžovat se dá samozřejmě už od rána. Takže v krajním případě jde o jeden den dovolené, který se takhle s předstihem dá domluvit, ne? Navíc na Velikonoční soustředění už ten den dovolené nebude třeba, protože Velký pátek bude státní svátek...

Protože se jedná o dost exponovaný termín i lokaci a počty účastníků soustředění každoročně rostou, je třebe provést závaznou přihlášku do 27.11.2016 v našem klubovém systému. Cena je pro děti do 10 let 200 Kč/noc, dospělí a mládež 400 Kč/noc a klub bude hradit 50% těchto nákladů.

Pokud bude o toto soustředění dostatečný zájem (v což pevně věřím), tak tam ještě svoláme Valnou hromadu klubu. Po dvou letech bude opět volební, takže kandidáti do výboru klubu nechť si připraví proslovy :-) Ale to ještě upřesním po uzavření přihlášek.

Připomínám, že aktuální partnerky či partnery nebo plody těchto svazků si samozřejmě můžete vzít s sebou (a jestli mají partnerky nebo partneři sestry, tak i je :-).

Sportu zdar!

Jašík

—————

Zpět