Blíží se školní rok...

24.08.2020 16:30

... a to je neklamné znamení, že začne podzimní sezóna MTBO. 

Letos je to celé takové divné, ale rád bych, abyste věnovali pár minut (ti bystřejší pár desítek vteřin) svého času k pročtení, pochopení a adekvátnímu zareagování na tyto řádky.

Když to vezmu popořadě:

- jak nás Pavel informoval, objednávka dresů byla odeslaná (s dodáním do podzimních plískanic), takže další objednávka bude nejdřív příští rok. 

- jak nás Ruda informoval, v sobotu 29.8.2020 se jede Mirův triatlon v Nové Pláni. Všichni jsme zváni ukázat, že na to máme.

- jak jsem já dříve informoval, nemají všichni členové srovnané své dluhy. Vzhledem k tomu, že se letos moc nezávodilo, jedná se o dloužky ze zimy (byli jsme u Koček...). Všichni koukněte na PRSY a svá osobní konta, jak na tom jste. Byl bych moc rád, kdybyste to srovnali prakticky ihned, tedy do začátku školního roku, ju?

- a na závěr se ještě připomenu s termíny přihlášek na podzimní závody. Něco hoří, něco má ještě čas. Každopádně vše lze zjistit v PRSY. Nezapomeňte, že poslední akcí ve Smržovce jsou závody družstev. Dostane Pavel letos ještě příležitost? Prolomí svou družstevní smůlu? Dostane se veteránský tým konečně na bednu? U toho všeho můžeš být, pokud se přihlásíš. Pár míst na bydlení je ještě volných ve společné chajdě U Černého Berana.

 

—————

Zpět